Anavatan Partisi Gemlik İlçe Kongresi | Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu
Neler yeni

Aramıza Katıl Türkiye'nin Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu

Bilgi alışverişi, keşfedilecek yüzlerce şey, öneriler, şikayetler ve güvenilir ticaretin yeni dünyasına hoş geldin.İçerikleri detaylı bir şekilde görüntülemek, forumda paylaşımlarda bulunmak ve yardımlaşmak gibi davranışları gerçekleştirebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısın.

Alışverişe Başlayın!

Genel alışveriş kategorimizde istediğiniz ürünü satabilirsiniz veya alış yapabilirsiniz

Neler Yeni

Paylaşılan yeni konu ve mesajları görüntülemek için tıklayın

İletişime Geçin!

Yetkililerimiz ile forumumuz hakkında iletişime geçmek isterseniz buraya tıklayın

  • Paylaşmak Güzeldir Paylaşılmayan Bilginin Hiç 1 Değeri Yok.

Anavatan Partisi Gemlik İlçe Kongresi

D Çevrimdışı

dean534

Aktif Üye
Kullanıcı
5 Nis 2022
15
1
3
37
kocaeli
il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI 03.03.2022 Tarihinde Gemlik ilçe başkanı olarak Bülent TETİK i uygun görüp mazbatasını vermiş idi.
Bu gelişme üzerine ilçe başkan adayı ilk hafta içinde, yönetimini arkadaşlarından oluşturup, il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne başvurusunu yaptı.
Sonrasında oradan aldığı kayıt onayı ile ilçe yüksek seçim kuruluna defterlerini de hazırlayarak başvurdu ve defterlerini onaylattı.
Yüksek seçim kurulunda defterleri onaylanan ilçe başkanı kongre başvurunda bulunarak gerekli işlemlerini tamamladı.
Son olarak 17.04.2022 tarihinde kongresini tamamlayan Gemlik ilçesi il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne olağan kongre sonuç bildirimini vererek Anavatan il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI nın kadrosunda seçilmiş Gemlik ilçe başkanı Bülent TETİK oldu.
Anap il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI tüm Gemlik yönetimi ve başkanını tebrik ve teşekkürleri ile il başkanlığında ağırladı.
Kongre esnasında yaşanan bir anı: Anavatan partisi il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI Gemlik ilçe kongresinin yapıldığı gemlik mahallesinde bulunan adreste davet etmiş olduğu kongre emnıyet görevlileri ile Yüksek seçim kurulu üyelerinin kongreye katılmasını beklerken ilçe başkan adıyının hazırlamış olduğu ikramların ve diğer üyeler ile hoş sohbetin tatını çıkartıkları esnada saatin bir hayli geç olduğunu ve neredeyse kongre saatine az bir zaman kalındığını fark ettiler. Ama halen emnıyet görevlileri ile Yüksek seçim kurulu üyelerinin kongre yerinde olmadıklarından dolayı büyük bir telaş kaplamasına yol açtı. Anavatan il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI ilçe başkanı hemen duruma el koyarak hemen gerekli kişilere ulaşılması sağlandı küçük bir yanlış anlamanın sebebiyet verdiği aksaklık emnıyet görevlileri ile Yüksek seçim kurulu üyelerinin kongre nin yapılacağı adrese gelmeleriyle son buldu ve oylama tamamlandı. Bu olayda tatlı bir kongre anısı olarak Anap il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI nın hatıralarında yerini aldı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst