Bitexen Kayıt Ol 125 Tl + 50 Tl'de Toplamda 175 Tl Para Kazan ! | Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu
Neler yeni

Aramıza Katıl Türkiye'nin Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu

Bilgi alışverişi, keşfedilecek yüzlerce şey, öneriler, şikayetler ve güvenilir ticaretin yeni dünyasına hoş geldin.İçerikleri detaylı bir şekilde görüntülemek, forumda paylaşımlarda bulunmak ve yardımlaşmak gibi davranışları gerçekleştirebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısın.

Alışverişe Başlayın!

Genel alışveriş kategorimizde istediğiniz ürünü satabilirsiniz veya alış yapabilirsiniz

Neler Yeni

Paylaşılan yeni konu ve mesajları görüntülemek için tıklayın

İletişime Geçin!

Yetkililerimiz ile forumumuz hakkında iletişime geçmek isterseniz buraya tıklayın

• Paylaşmak Güzeldir Paylaşılmayan Bilginin Hiç 1 Değeri Yok.

Bitexen Kayıt Ol 125 Tl + 50 Tl'de Toplamda 175 Tl Para Kazan !

SnMedya.com Çevrimdışı

SnMedya.com

Gelecek Sizinle
Onaylı kullanıcı
Kullanıcı
9 Nis 2021
356
37
28
42
İstanbul
#BİTEXEN 125₺ ÇEKİLEBİLİR AİRDROP

✳️ Referans linkinden kaydol

✳️ Kimlik Doğrulamayı tamamla

✳️ 125₺ ödülü kazan

Referans Linki:

ETKİNLİK YAPIM AŞAMASI VE ADIMLAR :

KYC (Kimlik doğrulama) işlemini yapın.
İkametgahınızı e-devletten alıp yükleyin. (Kuruma ibraz: BİTEXEN) seçeneğinden kolayca indirebilirsiniz ikametgahı.
3. Adım olan müşteri tanıma formunu doldurun. Bu form kimlik ve adres onayı yapıldıktan sonra açılır.
Son olarak gelecek olan parayı çekebilmeniz için teyit amaçlı kendi banka hesabınızdan bitexene 1 TL yükleyin ve parayı çekin.

TÜM ADIMLAR TAMAMLANMIŞ OLUP, SİZDEN GELECEK OLAN 20 BTXN BİZİM HESABIMIZA TANIMLANDIKTAN SONRA ANLIK OLARAK 50 TL ÖDEMENİZİ BANKA HESABINIZA HAVALE GEÇECEĞİZ.
Yani toplamda 125 + 50 olarak 175 TL kazanacaksınız.

Not : Etkinliğin bitme durumları, kayıt olduktan sonra ödülün bize yansımama gibi durumlarında kesinlikle ödeme yapılmayacaktır.
Not 2 : Sizde insanları davet edip ödül almak istiyorsanız hesabınızın eski olması gerekmektedir. Bitexen yeni hesaplardan davet edilen üyelikleri kabul etmiyor ve ödül vermiyorlar. Yine bizim linkimiz ile insanları, arkadaşlarınızı veya eşinizi dostunuzu davet edebilirsiniz.

Yoğunluk olduğu için kimlik onay süreci 2 güne kadar sürebiliyor. Mail atarsanız ya da mesai saatleri içerisinde Bitexen'i ararsanız süreci hızlandırıyorlar.
Hesabınızın onay sürecini hızlandırmak için destek@bitexen.com adresine ;

Merhabalar, bir kaç saat önce üyelik gerçekleştirdim fakat hala hesabım onaylanmadı, Tüm istenilenleri eksiksiz yerine getirdim. Lütfen kontrolü sağlar mısınız ? Mail : xx Tel : xx
şeklinde mail atmanız, hesap onay zamanınızı hızlandıracaktır.

Whatsapp üzerinden, Referans linkiniz ile üye oldum üye olma saatim : 13 ağustos 11:47 - mail adresi XX***********@gmail.com kimlik ve ikametgah doğruladım işlemleri yaptım 20 btxn yattı // şeklinde yazınız.
Lütfen 20 BTXN hesabınıza tanımlanmadan iletişime geçmeyiniz.
Forum dışı misafir arkadaşlarda kayıt olabilirler. Yine aşağıdaki whatsapp hattına yukarıdaki örnekteki gibi mesaj atabilirler.

Whatsapp : wa.me/905326021730

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8