Rapozof X Ceza Metaverse Nft Dünyasında! | Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu
Neler yeni

Aramıza Katıl Türkiye'nin Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu

Bilgi alışverişi, keşfedilecek yüzlerce şey, öneriler, şikayetler ve güvenilir ticaretin yeni dünyasına hoş geldin.İçerikleri detaylı bir şekilde görüntülemek, forumda paylaşımlarda bulunmak ve yardımlaşmak gibi davranışları gerçekleştirebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısın.

Alışverişe Başlayın!

Genel alışveriş kategorimizde istediğiniz ürünü satabilirsiniz veya alış yapabilirsiniz

Neler Yeni

Paylaşılan yeni konu ve mesajları görüntülemek için tıklayın

İletişime Geçin!

Yetkililerimiz ile forumumuz hakkında iletişime geçmek isterseniz buraya tıklayın

• Paylaşmak Güzeldir Paylaşılmayan Bilginin Hiç 1 Değeri Yok.

Rapozof X Ceza Metaverse Nft Dünyasında!

G Çevrimdışı

griposter

Uzman Üye
Kullanıcı
16 Şub 2022
141
4
18
28
istanbul
Rapozof X Ceza ikilisinin yeni teklisini dinlediniz mi? Ben bayıldım şarkının adı "BYE, BYE" ve harbiden bye bye be. Şarkının ötesinde Metaverse ve NFT dünyasını yakından takip eden, NFT koleksiyonlarına da özellikle Türk olanlarına ayrıca dikkat ettiğim için şu dakikada durdurup bi bakın be. Tanımıyorum ama "METASPHALT" yazıyor ve yarışçıya benzeyen şekilde tasarlanmış bir NFT tasarımı var. Ne yani Ceza bir koleksiyon mu hazırlıyor? Nasıl çıkarırlar acaba? Bilen varsa beni dürtebilir mi? Hayır whitelist bulsak fena olmaz mı
ceza-rapozof-nft.-2.jpeg
ceza-rapozof-nft.jpeg
ceza-rapozof-nft-3.jpeg

Video Linki:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8