Wenmaskar - Webmaster Bilgi Forumu | Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu
Neler yeni

Aramıza Katıl Türkiye'nin Uzman Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu

Bilgi alışverişi, keşfedilecek yüzlerce şey, öneriler, şikayetler ve güvenilir ticaretin yeni dünyasına hoş geldin.İçerikleri detaylı bir şekilde görüntülemek, forumda paylaşımlarda bulunmak ve yardımlaşmak gibi davranışları gerçekleştirebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısın.

Alışverişe Başlayın!

Genel alışveriş kategorimizde istediğiniz ürünü satabilirsiniz veya alış yapabilirsiniz

Neler Yeni

Paylaşılan yeni konu ve mesajları görüntülemek için tıklayın

İletişime Geçin!

Yetkililerimiz ile forumumuz hakkında iletişime geçmek isterseniz buraya tıklayın

• Paylaşmak Güzeldir Paylaşılmayan Bilginin Hiç 1 Değeri Yok.

Wenmaskar - Webmaster Bilgi Forumu

W Çevrimdışı

webmaskar

Aktif Üye
Kullanıcı
14 Tem 2021
14
1
3
29
izmir

webmaskar.com temel amacı insanların ücretsiz olarak tartışabileceği ve yardım bulabileceği bir forumdur. Forum bölümlerimiz, temamız, üye gruplarımız, profil sayfamız ve konu düzenlerimiz kesinlikle üyelerimizin rahatlığı baz alınarak hazırlanmış olup ziyaretçilerimiz için dahi bir çok kolaylaştırmalar sağlanmış olup, sağlanmaya devam edilmektedir. Bunlara örneğin kayıt ol sayfamızın ne kadar çok sadeleştirildiği örneğini verebiliriz. Forumumuza gelen ziyaretçimizi kayıt olurken dahi düşünen bir zihniyetle yolumuza devam ediyoruz.

Hedefimiz tıklanması, kitlesi, saygınlığı ve güvenilirliği yüksek olan bir forum yaratmaktır. Görevimiz site tanıtım alanında ideal forumculuğu yaşayabilmenizdir. Türkiye'de teknoloji ve internet alanındaki gelişmeler, tüm dünyada aynı alandaki gelişimin arkasından geliyor maalesef. Ülkemizde bu alandaki gelişimlere bir nebze katkımız olsun istedik ve webmaskar forumunu kurmaya karar verdik. Belki büyük bir atılım değil ancak bazı hedeflerimiz var. İnternet'te bulunan webmasterlık ve yazılım ile ilgili Türkçe kaynakların eksikliğini gidermek ilk hedefimiz. Bu sayede büyük bir forum topluluğu ile geniş bir bilgi ağına sahip olmak istiyoruz.

Forumda webmaster'ları yakından ilgilendiren bir çok kategori bulunmaktadır. Google Adsense, Adwords ile ilgili tartışmalar bulunmakta. Bir çok konuda "Nedir?" tarzında içerikler bulunmakta. Domain&Hosting, Grafik&Tasarım, PHP,HTML,CSS... , WordPress, XenForo vs yazılımlar, SEO tartışmaları ve konuları, gibi içerikler bulunmakta. Ayrıca Ticaret kategorisinde; site, sosyal medya hesapları, script yazılımları, domainler, grafiksel template'ler ve diğer sanal satışların alış-verişi yapılmakta.

Herkesi bekleriz. Selamlar, saygılar..

SnMedya.com Çevrimdışı

SnMedya.com

Gelecek Sizinle
Onaylı kullanıcı
Kullanıcı
9 Nis 2021
356
37
28
44
İstanbul
Kardeşim okadar çok webmaster forumu varki artık açmayın mevcut forumlarda takılarak para kazanmaya çalışın forum yönetmek kolay olsaydı ben bu forumu uçururdum herhalde ama forum işi ekip işi sabır işi mevcut forumlarda takılarak o forumlar ile kendinii büyütün ekibe katılın mevcut forumlarda uğraşın emeklerinizde boşa gitmez daha fazla kazanırsınız emin olun

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8